Nieuws uit appartementencomplex „EMMA”

Hoe een afgekeurd stuk rioolbuis getransformeerd werd tot „peukenbak”.

Zoals U al verschillende malen heeft kunnen lezen in de „Nieuwsbrief”, gebeuren bij het app. complex „Emma” leuke dingen.
Om te beginnen onze „Engelse” tuin, een enorm succes, met veel bewonderaars.
Voeg daarbij de vier plantenbakken, gevuld met bomen en planten, het is een compleet geheel, naast de entree.

Laten we ook de 1 april grap niet vergeten!
Onze voorzitter van de BC „Emma” zat als zwerver in de hal, waar de meeste bewoners intuinden.

En inderdaad, Gerard haalde de krant! Klasse! Aangezien deze man niet stil kan zitten, kwam hij met het plan een „peukenbak” te vervaardigen, welke een plaats heeft gekregen bij de entree.
Dus Gerard op jacht naar een stuk rioolbuis, welk overbodig was geworden.
Alles geregeld elders in Bodegraven, en het stuk rioolbuis mee naar zijn hobbyruimte. Alles „op tekening” gezet, zagen en schaven, hij zat van kop tot teen onder het stof, en zijn formule klopte. Het werd een mooie donkergrijze bak, gemarkeerd met boven en onder gele strepen.

Ook kwam Gerard tot de ontdekking, dat je peuken uit moet drukken!
Nagedacht, en ja hoor, bij zijn echtgenote lag nog een rooster van een afgekeurd oventje, pootjes omgebogen, en op het plateautje bovenin in een laag zand bevestigd.
Opzij nog een gat gemaakt voor ander afval, de klus was geklaard.
En voilà, we hebben er weer een pronkstuk bij.
Het is een mooie aanwinst, en er wordt gebruik van gemaakt.
Daar doen we het allemaal voor, en het geeft een hoop gezelligheid, al dat gefröbel!

Een bewoonster.