Nieuws uit Nieuwerbrug

Ja, bij de meeste huurders van Mozaïek Wonen zal ondergetekende wel bekend zijn.
Ben in het bestuur van de huurdersvereniging gegaan om de belangen te vertegenwoordigen van de huurders.
Het is niet zo dat wij alles voor elkaar kunnen krijgen, maar een goede verstandhouding met Mozaïek Wonen is een goed begin.
Kijk maar na de afgelopen huurverhoging u moet dit maar vergelijken met het landelijke, dit is na veel overleg toch tot een minimum beperkt gebleven.

Nieuwerbrug heeft zo rond de 100 huur woningen van Mozaïek Wonen en daarvan zullen er zo rond de 60 grootonderhoud krijgen, zoals het aanbrengen van isolerende materialen e.d.
Dit alles tegen geen of een heel kleine huurverhoging. U krijgt hiervoor een beter woongenot en lagere energielasten.
Als u behoefte heeft om uitleg schroom niet we hebben elke maandagavond spreekuur van 19:00 tot 20:00 uur we staan voor u klaar.

Het zou heel fijn zijn als er wat meer huurders lid zouden willen worden uit Nieuwerbrug, u kan dan ook meehelpen om de leefbaarheid in ons dorp te verbeteren zeker ook de jongeren, we vergrijzen anders zo.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten voor 8,50 euro op jaarbasis ben u lid en kunt u medebepalen wat voor koers we varen.

Jaap den Bleker